Afvalwaterbehandeling, rioolleidingen/putten en pompgemalen

Afvalwater bestaat uit diverse componenten en is erg gevoelig voor temperatuur, zuurstof en juiste menging van diverse stromen. Omdat het onmogelijk is altijd de juiste combinatie van de proces omstandigheid te creëren, ontstaan er geurbronnen. Deze ontstaan bijvoorbeeld bij afwijkingen van het proces, verhoging van buiten temperatuur, geen stroming in leidingen en putten of omstandigheden waarbij de geurbron zich op een locatie bevindt waar veel mensen aanwezig zijn.

Afvalwater is gevoelig voor organische geuren. Klachten over bijvoorbeeld rioolgas worden over het algemeen geassocieerd met het stinkende waterstofsulfidegas ( H2S) dat wordt geproduceerd door bacteriën met behulp van sulfide, een veel voorkomend onderdeel van afvalwater als zuurstofbron in het afbraakproces.

Na een goede analyse van de geurbron is het mogelijk de geurhinder te elimineren door het toevoegen van een gekozen geurneutralisatiemiddel via een doseerunit. Dit kan een algemeen middel zijn of wordt speciaal ontwikkeld na het analyseren van een monster in ons laboratorium.

Wij ontwikkelen/produceren geurneutralisatie middelen om de geur te neutraliseren van afvalwater, rioolgassen, slibwater en alle soorten proceswater.

Wij verkopen en/of verhuren systemen om de geurneutralisatie middelen op de juiste wijze toe te passen.

Wij geven u graag advies welke oplossing voor uw specifieke geurprobleem geschikt is (bel 0297-820820 of mail).

Klik hier voor onze flyer

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.